Activiteiten

Lustin en omgeving

Pittoresk dorpje, mooie wandelingen en mogelijkheid tot bezoek aan de beste Belgische wijngaard ‘Bon Baron’ (op afspraak)

Namen

Gezellige en levendige stad op ong. 10 kilometer. Gelegen op de splitsing van Samber en Maas. Met zijn mooi intact gebleven Citadel, het gezellige oude stadsgedeelte met winkeltjes, cafe’s en restaurantjes, de winkelstraten, … of een vaartochtje op de Namourettes?

Namen

Wepion

De ‘Fraise’-streek van Wallonie met het gekende aardbeienmuseum, en de cremerie van de streek ‘Fleur de Lait’ langs de oever van de Maas.

Profondeville

Hoofdgemeente waartoe Lustin behoort, gezellige dorpskern waar een mooie wandeling langsheen de Maas kan eindigen op een leuk terrasje.

Annevoie

Op 7 kilometer van Lustin kan je de prachtige tuinen van Annevoie bezoeken. Aan het kerkje van Annevoie-Rouillon start een prachtige wandeling naar Maredsous, en breng onderweg een bezoekje aan de burchtruine van Montaigle.

Mettet

Met zijn beroemde racecircuit voor wie van snelle wagens houdt.

Maredsous

En de Abdij van Maredsous! Mooie uitstap met diverse activeiten doorheen het jaar, onder andere de Kerstmarkt en de Provencaalse markt.

Dinant

De stad van Adolphe Sax, met zijn Citadel en de Abdij van Leffe.

Ben je bij ons te gast, vraag ons dan zeker naar activiteiten in de buurt.

Onze kamers

Kamer Zele - Au Monty

Kamer Zele

Kamer Bornem - Au Monty

Kamer Bornem

Kamer Sint-Niklaas - Au Monty

Kamer Sint-Niklaas

Kamer sint-pauwels - Au Monty

Kamer Sint Pauwels